psik
logo
depozit depozit facebook

LILI

Lili našla jedna slečna zrazenú na ceste pri Sládkovičove. Ako ju videla ležať neváhala zastaviť a presvedčiť sa či žije. Mačička bola v šoku a mala rôzne povrchové zranenia.
 

Mačičku naložila do auta a odviezla na Veterinárnu kliniku Plus v TT. Odtiaľ nás kontaktovali, či mačičku prevezmeme do nášho depozitu. Aj keď bolo po pracovnej dobe, neváhali jej  spraviť  základné vyšetrenia. Lili mala slabé krvácanie do pľúc, zranenú papuľku, vybitý zúbok a pravdepodobne následkom nárazu jej ostal aj neovládateľný chvostík. Po troch dňoch hospitalizácie sme Lili prevzali k nám domov, kde je doteraz. Momentálne je úplne zotavená, len ju ešte čaká odstránenie broku spod kože na chrbte.  Bohužiaľ chvostík ostal neovládateľný, preto je Lili vhodná len do bytu. Mačičky chvostík využívajú ako stabilizátor pri skokoch z výšok, preto akékoľvek výškové zoskoky sú pre ňu nebezpečné.
 
Lili je jedna fantastická mačička. Je veľmi prítulná a vďačná. Spoločnosť viacerých mačičiek jej robí problém. U nás je s jedným kocúrikom a s tým si vychádza fantasticky. Len do bytu.
 
 
 
Vek/dátum narodenia cca 1-2 roky
Pohlavie mačička
Kastrácia áno
Odčervenie áno
Očkovanie áno
Čipovanie áno
Test FIV/FELV áno - negatívne